Ruiterlessen

Ruiterlessen voor beginnende tot gevorderde ruiters in groepsverband of individueel. Alles is mogelijk. Neem contact op en onze instructeurs bespreken met jou wat mogelijk is en gewenst is.

 

Het enige wat de meeste mensen willen, 6, 34 of 83 jaar jong,  als ze net starten met paardrijden is: plezier, ontspanning, tot rust komen, een leuke tijd hebben samen met het paard. Op een bepaald moment word je echter een gevorderde ruiter en je wil dan ook “technisch” goed worden, je wil leren hoe je het paard de juiste oefeningen kan laten uitvoeren zodat het gezond, soepel en sterk genoeg blijft om je te kunnen dragen.

Je bent bij ons aan het juiste adres. 

Op jouw niveau

Onze instructeurs kunnen precies inschatten wat jouw niveau is en waar jij nood aan hebt en waar jij het meeste voldoening zal krijgen tijdens de lessen. Ze gaan met jou in dialoog en luisteren naar wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. 

Wat jij wil

 

Wil je leren het paardrijden beheersen met het oog op het recreatief beoefenen van de ruitersport, wil je een expert dressuurruiter worden of is springen over hindernissen helemaal jouw ding ? Onze instructeurs helpen jou om de juiste combinatie lessen te vinden die jou brengen naar het doel dat je zelf vooropstelde. 

Waarheen jij wil en op jouw ritme

 

Net zoals het leven is paardrijden een verhaal van vallen en opstaan, en soms ook letterlijk. Plannen en doelen worden gesmeed de weg ernaartoe is bezaaid met hindernissen. Overhaasten is hierbij volledig te vermijden. Onze instructeurs hebben oog voor de wensen maar ook voor de persoon zelf die leert paardrijden. Alles gaat op jouw ritme, soms snel en dan weer een keer traag. En parcourswijzigingen zijn mogelijk. Jij hebt controle over de zaak. Het moet en zal een aangename les zijn is ons motto.