top of page

Rijlessen

De eerste keer op een pony/paard of al iets meer ervaring in het rijden?

Wedstrijdambities of een probleem waar je steeds tegenaan botst? 

Wij helpen je graag verder! Lessen voor de beginnende ruiter waar we ons vooral focussen op de basis, vertrouwen en plezier tijdens het rijden. Eens paard & ruiter wat verder staan gaan we graag verder in op de technische details waar we samen de kneepjes van het vakken ontdekken. 

Het belangrijkste voor ons is dat iedereen die afstapt, blij en ontspannen is na zijn rit! Daar ligt onze focus: tegemoet komen aan jouw wensen. Aarzel dus niet om dit met ons te bespreken en aan te geven wat jouw doelen zijn. Of je nu een 5-jarenplan hebt of een vaag idee over een parcours die je over enkele maanden wilt springen? Dan gaan wij HEEL graag met jou aan de slag om jouw doelen te behalen.

Kinderen rijden op een paard
Op jouw niveau

Onze instructeurs kunnen precies inschatten wat jouw niveau is en waar jij nood aan hebt en waar jij het meeste voldoening zal krijgen tijdens de lessen. Ze gaan met jou in dialoog en luisteren naar wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. 

IMG_5276 (2).JPG
Wat jij wil

 

Wil je leren het paardrijden beheersen met het oog op het recreatief beoefenen van de ruitersport, wil je een expert dressuurruiter worden
of is springen over hindernissen helemaal jouw ding ?
Onze instructeurs helpen jou om de juiste combinatie lessen te vinden die jou brengen naar het doel dat je zelf vooropstelde. 

IMG_5318 (2).JPG
Waarheen jij wil en op jouw ritme

 

Net zoals het leven is paardrijden een verhaal van vallen en opstaan, en soms ook letterlijk. Plannen en doelen worden gesmeed. De weg ernaartoe is
bezaaid met hindernissen. Overhaasten is hierbij volledig te vermijden.
Onze instructeurs hebben oog voor de wensen, maar ook voor de persoon zelf die leert paardrijden. Alles gaat op jouw ritme, soms snel en dan weer een keer traag. En parcourswijzigingen zijn mogelijk. Jij hebt controle over de zaak. Het moet en zal een aangename les zijn, is ons motto. 

bottom of page