top of page

Getuigenissen

Les volgen... het kan zo maar voor iedereen anders. Elke ruiter heeft zijn eigen noden en verwachtingen als het gaat over les volgen. Wij begeleiden onze ruiters bij hun keuze aan welke les ze willen deelnemen. Belangrijk hierbij is dat het plezierig blijft en dit vooral voor de ruiter. Niks moet, maar alles kan!. Wat ons betreft is er maar één verplichting, jou te mogen verwelkomen als een tevreden ruiter...

Beginnende ruiter"Onze dochter maakte kennis met het paardrijden via de initiatielessen. In alle veiligheid kon ze genieten van haar eerste ritjes... De pony's helpen verzorgen is haar grootste hobby. Op die manier leert ze ook wat de zorg voor het dier inhoudt."

​Recreatieve ruiter" De lessen helpen beter en veiliger met het paard om te gaan. Hoe herken ik de signalen die mijn paard geeft en hoe reageer ik hier correct op. Sinds ik de lessen volg, voel ik me een stuk zekerder. Het lijkt wel alsof de 'klik' tussen ons er eindelijk is." 

Dressuurruiter

"Sinds jaren doe ik aan wedstrijden, soms met meer en soms met minder succes... Les krijgen van ervaren ruiters is zo leerrijk! Op deze manier leer ik de fijne kneepjes van het vak... en het gaat steeds beter!" 

Jumping is niks voor waaghalzen...“Mensen die niks van jumping kennen, noemen ons waaghalzen, maar niks is minder waar.  Je paard perfect aansturen en veilig naar, en vooral over de hindernis brengen: dat is de kunst. Een kunst die je enkel kan leren van ervaren jumpingruiters."

bottom of page